Overons

Meer over ons

Educate, elevate, motivate

Mijn naam is Timmy Claes, zaakvoerder van Training Classes. Mijn motto? Educate, elevate and motivate.
Al 7 jaar lang geef ik groepslessen bij verschillende fitnesscentra. Hier stonden resultaten en plezier centraal onder het motto #pijnisfijn. Mensen motiveren is mijn ding maar dit was niet voldoende.
Mensen gerichter, beter en persoonlijker helpen, dat waren de zaken die door mijn hoofd gingen. Sinds 2018 werk ik onder de naam Training Classes naar dit doel met als hoofddoel ‘elevate’, verbeteren.

logo Timmy Claes trainingclasses

Training Classes

Naast Figuurtraining, Zumba, X-core en step besloot ik ook bootcamp aan mijn lessenpakket toe te voegen. Dit was de start van een gerichtere training geven, met meer oog voor persoonlijke coaching. In 2020, net na de eerste coronaversoepelingen, zijn we gestart met Bootcamp in de wei, een training opgebouwd met oefeningen recht uit de landbouw, goed voor het dagelijks leven. Ondertussen zijn we gegroeid tot een lessenrooster met BOOTYcamp, in samenwerking met bootytools.be, Cardio en Yoga. Ons laatste project, de outdoor gym, zal eind juni klaar staan om nog betere lessen en personal training te bieden.

Daarnaast post ik wekelijks recepten, gerichte oefeningen en trainingsinformatie online om mensen bewuster te maken van hoe ze een gezonde levensstijl kunnen opbouwen. Hier staat als lesgever ‘educate’ centraal.

De volgende stap is personal training in het nieuwste concept “The Barn”.Het doel van “The Barn” is om in een landelijke omgeving, volop in de natuur, te werken in groep of één-op-één aan je lichaam en levensstijl d.m.v. groepslessen, personal training en workshops.

Waag jij de stap naar een fitter en gelukkiger leven?


Contacteer ons

IMG_8200
IMG_8203
IMG_8201
IMG_8204
20200521_113016
IMG_8205
IMG_8202

Previous
Next

Facebook


Instagram

Timmy Claes’ Training Classes – btw-nummer 0680.986.322 – Lakerweg 10, 3640 Kessenich – Tel: 0491071882 – info@trainingclasses.be