Classes & Programs

ons aanbod

Classes

We hebben verschillende soorten lessen voor elk soort sport op elk niveau! Of je nu net start en wilt kennismaken of je bent al een doorgewinterde veteraan, iedereen is welkom bij Training Classes!

Programma's

Bij training classes hebben we enkele programma's voor zeer specifieke doelgroepen opstaan. Zo hebben we onder meer onze PowerMama die focust op Moms(to be) of onze gespecialiseerde bootcamps: cardio, booty of kids. Liever het wat stoerdere en zwaardere werk? Dan ben je welkom bij Calisthenics of een van onze Power Nights! Feeling stretchy of nood aan een zen-momentje? Sluit dan aan bij een van onze heerlijke yoga-sessies!

Personal training

Samen werken we naar jouw doel tijdens persoonlijke sport- en voedingsbegeleiding. Of je nu gewoon fitter wilt worden, herstellen van een blessure, een routine wilt aanleren of wilt werken naar een specifiek doel. Onze coaches begeleiden je van start naar eindmeet!
Wil je enkel begeleiding tijdens het sporten om bepaalde spieren te targetten, enkel voedingsadvies om aan een nieuw gezond leven te starten? Of liever het totaalpakket? Het kan allemaal! Je kan de training volledig afstemmen op jouw persoonlijke behoeftes.

Bootcamp

Je fitness-level verbeteren met een sfeervolle groep? Dat kan tijdens onze bootcamp! Kom gezellig sporten, zweten maar vooral ook je kennis verrijken tijdens dit gezellig groepsgebeuren onder professionele begeleiding van een van onze coaches!

Classes For All 

Een uniek sportervaring midden in de natuur, geniet van de buitenlucht, de aangepaste oefeningen en onze professionele begeleiding!

Bootcamp

Ga voor variatie in lessen en oefeningen tijdens onze gezellige bootcamp! Onze groep heeft een uitgebreide waaier een sporters: van beginners tot gevorder tot herstellend van een blessure of gewoon mensen die willen kennismaken met sporten. Iedere maand een opbouwend concept zodat je kan blijven sporten!

Powermama

Tijdens onze powermama leer je technieken die heel je zwangerschap en tot 1 jaar post partum toepasbaar zijn, met aandacht voor het individu. We focussen met een groep like-minded mama’s op alledaagse bewegingen en leren verantwoord sporten!

Yoga

Neem even een moment voor jezelf en leer je eigen lichaam beter kennen. Ervaar fysiek niet alleen meer rust, maar ook mentaal. We verwelkomen je graag in onze gezellige groep waar ieder op zijn manier werkt aan zichzelf. Samen rekken, stretchen en mediteren in prachtige omgeving rondom de boerderij!

Bootcamp - Cardio

Dezelfde gezelligheid als onze normale bootcamp maar nu meer met de focus op cardio. Til jezelf (en je hartslag) naar een hoger niveau!

BootYcamp

Dezelfde gezelligheid als onze normale bootcamp maar nu met de focus op buik billen benen baby! Get yourself that bootylicious body!

Bootcamp kids

Ook voor kinderen is er niks beters dan bewegen! En geen betere manier kennis te maken met sporten dan tijdens onze bootcamp kids: vol fun en plezier en met Bella de koe op de achtergrond! In de zomer kan je heerlijk afsluiten met vers ijs van de koeienboerderij :-)

Calisthenics

Overwin je oude zelf tijdens onze lessen calisthenics! De oefeningen zijn bijna allemaal op basis van je eigen lichaamsgewicht en focussen op spieraanmaak, techniek, uithoudingsvermogen, flexibilteit en lichaamscontrole. 

Core, mobility, stability

Tijdens deze les geven net iets meer aandacht aan de elementen die buiten de meeste trainingen vallen. We focussen op oefeningen en houding waardoor je gewrichten je hele leven gezond blijven! We stabiliseren, mobiliseren, stretchen en versterken onze spieren!

Power night & army

Heb je alles eens kennis gemaakt met onze basisoefeningen maar wil je jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan is onze powernight & army zeker iets voor jou! We focussen hier voornamelijk op will, spirit en power: je uithoudingsvermogen en kracht vergroten zodat je langdurig grote inspanningen aankunt!

boek nu je gratis proefles

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken of contacteer ons!
Wil je de koe bij de horens vatten (wel niet letterlijk bij een van onze dames komen doen alsjeblieft!) Schrijf je dan meteen in voor een gratis proefles!

PS: onze dames mag je uiteraard wel even goededag komen zeggen! En na het sporten kan je genieten van versgemaakte producten van de boerderij!

 

Personal Training

Samen werken we naar jouw doel tijdens persoonlijke sport- en voedingsbegeleiding. Of je nu gewoon fitter wilt worden, herstellen van een blessure, een routine wilt aanleren of wilt werken naar een specifiek doel. Onze coaches begeleiden je van start naar eindmeet!

Wil je enkel begeleiding tijdens het sporten om bepaalde spieren te targetten, enkel voedingsadvies om aan een nieuw gezond leven te starten? Of liever het totaalpakket? Het kan allemaal! Je kan de training volledig afstemmen op jouw persoonlijke behoeftes.

Gewichtsverlies

Hoewel wij vinden dat elk lichaam prachtig is, vinden we het wel belangrijk dat jij je goed voelt in je eigen lichaam! Is dat niet zo, dan helpen we je daar maar al te graag mee! Onder persoonlijke begeleiding gaan we werken aan je lichaam, we bekijken je voedingpatroon en geef je gepersonaliseerde oefeningen mee zodat jij terug van jezelf gaat houden!

Spread some looooveee!

 

Kracht

Wil je graag meer kracht ontwikkelen in die killerbody van je? Dan gaan we samen aan de slag! We bespreken of je bepaalde spiergroepen wil aanspreken of je meer voor de fullbody workout gaat. Waar ligt bij jou de uiteindelijke eindmeet? Door ons gepersoniseerd programma ga jij die zeker halen! Wordt het onderweg moeilijk? Dan zijn wij er steeds om je te motiveren

Go the extra mile!

 Cardio

Wil jij je fitter voelen? Verbeter je uithoudingsvermogen onder onze persoonlijke begeleiding! Cardio kan veelzijdig worden ingezet maar kan ook een focuspunt zijn. Doe jij het graag rustig aan zoals wandelen of fietsen of ga jij voor een hartslag die skyrocket bij een HIIT?!

Sweat is just fat crying!

 

Testimonials

“Net de eerste les gehad en ik moet zeggen dat het afzien was maar ook super leuk!

Heel goede coach die oefeningen op maat laat doen en ook zorgt voor een aangename sfeer tijdens het sporten.”
Larissa

Ben nog nooit zo gemotiveerd geweest om te gaan sporten! Dit door Timmy zijn fantastische persoonlijkheid en ook de afwisselende lessen. Ik ga altijd met spierpijn en een glimlach naar huis! Ook de yoga lessen zijn enorm ontspannend, ideaal na een drukke dag! Zeker aan te raden!

Melissa

Wat een topper is Timmy! Hij motiveert super goed. 2de keer geweest, maar zooo zalig om te doen. Aangepast aan mijn kunnen, luisterend naar het verhaal achter de persoon. Opbouwend voor de spieren die nodig zijn. Sporten was nog nooit zo fijn!

Audrey

Ik heb last van een blessure, kan ik dan nog sporten?

Afhankelijk van je blessure kunnen we je zeker aangepaste oefeningen op maat geven!

Ik ben totaal niet fit, is trainingclasses dan wel iets voor mij?

Iedereen is welkom bij trainingclasses! Of je nu net begint of topsporter bent. Iedereen is ergens moeten beginnen! Het feit dat jij gewoon al de stap neemt om fitter te worden is voor ons al meer dan genoeg!

Work

Harder.Better.Faster.Stronger

Training
   Classes

Trainingclasses

Maandag: 18u30 – 20u30
Dinsdag: 19u00 – 21u00
Woensdag: 19u30 – 20u30
Donderdag: 19u00 – 21u00
Vrijdag: 19u00 – 20u00
Zaterdag: 09u00 – 10u30
Zondag: 09u00 – 11u30

Gratis proefles